Bine ati venit la Casa Cristiana
office@casacristiana.ro
0744 522 754

Servicii

Serviciile oferite

Asociația Cristiana încheie cu fiecare beneficiar  un contract de servicii în care sunt trecute drepturile și obligațiile fiecărei părți , în acest contract sunt mentionate tipurile de servicii sociale pe care le poate asigura:

Ingrijire si asistenta

Beneficiarii beneficiază de următoarele servicii: hrănire, masa se servește la ore fixe, de 3 ori pe zi + 2 suplimente, se ține cont de regimul dietetic prescris de medic. igiena personala asigurarea medicatiei specifice

Integrarea sociala

Asociația Cristiana Sălicea asigură activități de încurajare și de sprijin a vârstnicului din centru.

Sprijin și consiliere pe probleme de sănătate

Echipa multidisciplinară a Asociației Cristiana efectuează o evaluare inițială a fiecărui beneficiar, precum și reevaluări periodice, în baza cărora se stabilesc serviciile ce vor fi asigurate beneficiarului. În cadrul Asociației Cristiana se realizează o monitorizare a persoanelor aflate în îngrijire, împreună cu personalul de specialitate se acţionează atunci când se sesizează apariţia unor modificări în ceea ce priveşte starea fizică şi psihică a beneficiarilor. Echipa multidisciplinară este alcătutită din: medic, asistent medical, asistent social si kinetoterapeut.